Zupa ze świeżej fasoli smakuje super. Bo fasolę bardzo poważam. I lubię. Ale nieczęsto zdarza mi się mieć możliwość przyrządzenia jakiejś potrawy ze świeżej fasoli. Pozostaje zatem ta sucha; zwykle trzeba moczyć ją przez kilka godzin, a następnie dość długo gotować. Albo skorzystać tej z puszki tam, gdzie jest to możliwe. Przygotowanie tej zupy trwa ledwie chwilę, co jest szczególnie zaskakujące dla wszystkich, którzy przyrządzają ją po raz pierwszy. Oczywiście mój przepis możecie dowolnie modyfikować, ale ja polecam zupę właśnie według niego.


ZUPA ZE ŚWIEŻEJ FASOLI

SKŁADNIKI

600 gramów świeżej, drobnej fasolki;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA ZE ŚWIEŻEJ FASOLI SPOSÓB PODANIA

Zupa zyskuje na smaku, gdy tuż przed jej podaniem posypiesz ją posiekanym szczypiorkiem.

Zupa ze świeżej fasoli


Spróbuj także przepis na FASOLKĘ po GRECKU – kliknij <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *