Zupa z kalarepy jest świetnym rozwiązaniem na upalne lato. O ile generalnie zupy w lato „nie pociągają” to akurat ta zupa z kalarepki z pstrągiem może być z powodzeniem podawana w temperaturze otoczenia i taka właśnie smakuje świetnie. Polecam ją gorąco tym, którzy tak, jak ja nie lubią chłodników, a kochają zupy i często je jadają. Jako główny dodatek do tej zupy użyłem pstrąga łososiowego wędzonego na zimno o pięknym, pomarańczowym kolorze. Ty możesz oczywiście dodać swoją ulubioną rybę, ale uważam, że  lepsza będzie jednak taka wędzona na zimno. Po włożeniu jej do zupy delikatnie podgrzeje się i wydobędzie się z niej jeszcze lepszy smak.


ZUPA Z KALAREPY

SKŁADNIKI

700 ml wywaru warzywnego lub lekkiego drobiowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA Z KALAREPY SPOSÓB PODANIA

Najlepiej smakuje podana w temperaturze otoczenia z dodatkiem oliwek, natki pietruszki i wędzonej ryby.

Zupa z kalarepki z pstrągiem wędzonym


Przygotuj także KALAREPĘ FASZEROWANĄ – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *