Zupa tajska z ryżem to posiłek idealny na zimę, ponieważ ryż syci, a doskonałe przyprawy wyciskają siódme poty z człowieka. Jeżeli ryż na gęsto nie jest Twoim ulubionym sposobem jego serwowania po prostu ugotuj go osobno, wrzuć do zagotowanego bulionu i dodaj pozostałe składniki, jak w przepisie. Zmieni się konsystencja – nie smak. Bo zupa tajska smakuje tak, czy siak. Moja zupa tajska jest bardzo aromatyczna, ponieważ zawiera kolendrę i świeży imbir, a także dymkę. Smaku całości nadają pyszne pulpety wieprzowe z wyraźnym posmakiem orientu.


ZUPA TAJSKA Z RYŻEM

SKŁADNIKI

250 gramów ryżu jaśminowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA TAJSKA Z RYŻEM SPOSÓB PODANIA

Do miseczki nałóż gęsty ryż (zupa tajska z ryżem musi być naprawdę gęsta), a następnie dodaj pulpety, imbir, dymkę, listki świeżej kolendry, mielonej, słodkiej papryki, ostry sos chili.

zupa tajska z ryżem z pulpetami


A może nieco inna ZUPA TAJSKA? Przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


bigos tradycyjny na bogato Previous post BIGOS TRADYCYJNY na bogato robiony
Suflet warzywny Next post SUFLET WARZYWNY na obiad znakomity

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *