Zupa rybna z łososiem po tajsku

Zupa rybna z łososiem jest łatwa i szybka do przyrządzenia, o ile dysponujesz wcześniej przygotowanym wywarem rybnym. Na przednówku warzyw nie ma za wiele, dlatego z powodzeniem możesz użyć w mojej zupie rybnej warzyw mrożonych. Też dadzą radę. Zupa doprawiona jest w sposób szczególny, a podkręca ją i nadaje jej niepowtarzalnego smaku świeżo wyciśnięty sok. Dla uzupełnienia do zupy możesz wrzucić kilka krewetek. Całość smakuje naprawdę świetnie.


ZUPA RYBNA Z ŁOSOSIEM

SKŁADNIKI

1,3 litra domowego wywaru rybnego;
250 gramów surowego łososia bez skóry;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

10. Na koniec wrzuć pokrojonego w kawałki łososia oraz krewetki. W końcu to zupa rybna z łososiem. Zamieszaj delikatnie zupę i pozostaw na kilka minut, aż krewetki się zagrzeją, a ryba zetnie. Nie ma potrzeby dania gotować, bowiem w gorącej zupie ryba dojdzie jak należy i nie będzie przesuszona.

Zupa rybna z łososiem po tajsku


ZUPA RYBNA Z ŁOSOSIEM PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj posypaną świeżą kolendrą, papryczką chilli i skropioną dodatkowo mleczkiem kokosowym.

Zupa rybna z łososiem po tajsku


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *