Zupa rybaka z doradą i warzywami

Zupa rybaka to moja odpowiedź na wszelkie zupy rybne, z jakimi mamy do czynienia. Ta zupa rybaka łączy wszystko, co uwielbiam. Bo jest i świeża ryba, są też warzywa. Do tego jest pyszny, lekko cytrynowy wywar przygotowany na bazie krewetek. Przyrządzenie zupy jest bajecznie proste, wiec bez trudu ją przygotujecie. Użycie dorady do zupy jest nieco zaskakujące. Uwierzcie jednak, że dorada jest tak smaczną rybą, że sprawdza się nie tylko na ruszcie. W mojej zupie rybaka oddaje pełnię swojego smaku.


ZUPA RYBAKA

SKŁADNIKI

1 duża świeża dorada

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA RYBAKA PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj od razu z kawałkami ryby oraz cząstkami cytryny posypane natką pietruszki. Koniecznie z kromką świeżego pieczywa.

Zupa rybaka z doradą i warzywami


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *