Zupa meksykańska z wołowiną to bardzo bogata w składniki sycąca potrawa. Przyprawiona m.in. kolendrą i kminem rzymskim łapie się do kategorii kuchnia meksykańska. Żeby było jeszcze ciekawiej tego typu zupy znaleźć można w zasobach internetowych pod nazwą zupa chilli con carne. Taka nazwa zapewne wiąże się z podobieństwiem jej przygotowania do słynnej w świecie potrawy chilli con carne. Na tym jednak koniec podobieństw. W mojej zupie nie ma chilli, nie jest więc zbyt ostra. Jej bazą jest za to jest znakomite i bogate sofrito, które nadaje jej niepowtarzalnego smaku. Koniecznie wypróbujcie.


ZUPA MEKSYKAŃSKA Z WOŁOWINĄ

SKŁADNIKI

1,5 litra niezbyt tłustego domowego bulionu drobiowego;
500 gramów chudej wołowiny;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA MEKSYKAŃSKA Z WOŁOWINĄ PROPOZYCJA PODANIA

Niewiarygodnie bogaty aromat oraz mnogość idealnie współgrających ze sobą składników. Jest mnóstwo warzyw, dobre mięso i smak oraz aromat, których nie doświadcza się na co dzień. Polecam amatorom wyrazistych smaków i kuchni meksykańskiej…

Zupa meksykańska z wołowiną i fasolą


Spróbuj wściekle ostrej ZUPY MEKSYKAŃSKIEJ z kurczakiem przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *