Zupa krem z pora udowadnia, że nawet najbardziej zagorzali przeciwnicy tego charakterystycznego w smaku warzywa mogą się do niego przekonać. Kluczem jest po pierwsze wybór właściwych porów, a po drugie sposób przygotowania tej pysznej zupy. Efekt finalny to łagodny, aksamitny krem, który przyjemnie łechce podniebienie. Krem z pora przygotowuje się szybko i łatwo. Nie traćcie zatem czasu i bierzcie się do roboty. Bo warto.


KREM Z PORA

SKŁADNIKI

kilka porów

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

8. Na koniec zupę dopraw świeżo zmielonym pieprzem, ewentualnie solą i gałką muszkatołową według uznania. Doprowadź zupę do wrzenia, a następnie gotuj ją 1-2 minuty na wolnym ogniu.

w garnku gotuje się zupa


KREM Z PORA SPOSÓB PODANIA

Podawaj z grzankami (jak je zrobić dowiesz się <<TUTAJ>>) i ewentualnie z kawałkami kurczaka, na bazie którego powstał wywar do Twojego kremu z pora. Całość ozdób natką pietruszki.

zupa krem z pora

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *