Zupa jarzynowa ze szpinakiem może być świetną pozycją kulinarną na Waszych stołach. Gdy byłem dzieckiem szpinak był moim przekleństwem. Zresztą całe mnóstwo osób z dzieciństwa ma podobne wspomnienia tyczące się szpinaku. Patrząc z perspektywy czasu stwierdzić muszę, że to nie niewykształcone podniebienia dziecięce, a beznadziejne umięjętności kucharskie w szkolnych stołówkach były za to odpowiedzialne. Na szczęście czasy szkolnej, bezsmakowej papki odeszły do lamusa. Dzisiaj wiemy, że szpinak można przyrządzić na wiele sposobów i smakować będzie większości z nas. A jak nie ma co z nim zrobić zawsze można dodać go do zupy.


ZUPA JARZYNOWA ZE SZPINAKIEM SKŁADNIKI

500 gramów podudzi z kurczaka;
jarzyna, jak do rosołu;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


ZUPA JARZYNOWA ZE SZPINAKIEM

Tuż przed jej podaniem posyp ostrą papryczką chili. Można również dodać (już na talerzu) łyżeczkę dobrej, kwaśnej śmietany.

Zupa jarzynowa ze szpinakiem


A może włoską MINESTRONE? Przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *