Zupa grzybowa z suszonych grzybów być musi raz na czas. Ilu kucharzy tyle przepisów na zupę grzybową. Ja zapraszam na klasyczną wersję. Moja zupa grzybowa z suszonych grzybów jest doskonała na Wigilię. Jadam ją na tę uroczystą kolację rokrocznie od bardzo wielu lat. Nie wyobrażam sobie po prostu kolacji wigilijnej bez niej. Podaję ją zawsze z makaronem łazanki. Nie ma jednak jakichkolwiek przeszkód, aby tą pyszną zupą zajadać się przez cały okres zimowo-wiosenny. Bo w lecie jednak zupa ze świeżych grzybów powinna wieść prym.


ZUPA GRZYBOWA Z SUSZONYCH GRZYBÓW

SKŁADNIKI

50 gramów suszonych podgrzybków;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA GRZYBOWA Z SUSZONYCH GRZYBÓW SPOSÓB PODANIA

Smakuje najlepiej z makaronem łazanki, który jest obowiązkowym do niej dodatkiem.

Zupa grzybowa


Spróbuj ZUPY GRZYBOWEJ z zielonych gąsek <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *