Ziemniaki pieczone z szynką i fetą wyrosły kiedyś na moim stole znienacka. Zasmakowały jednak tak, że pozostały już na stałe w moim menu. Latem, gdy młode ziemniaki królują to danie dodatkowo zyskuje na smaku. Choć przecież jeśli nawet te jesienne ziemniaki, takie na puree, przyjmą na siebie tak zacne składniki, a do tego oblane dipem jogurtowym to można je jeść na okrągło. Przez cały rok. W tym przepisie ziemniaki pieczone proponuję polać super pysznym dipem z jogurtowym. Do ziemniaków ponadto proponuję szynkę dojrzewająca (szwarcwaldzka chyba najlepsza) i sporo kiełków.


ZIEMNIAKI PIECZONE Z SZYNKĄ SKŁADNIKI

10 równego rozmiaru młodych ziemniaków;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


ZIEMNIAKI PIECZONE Z SZYNKĄ I FETĄ

Na wierzchu rozłóż ziarna słonecznika, kiełki i natkę pietruszki. Podawaj od razu.

ZIEMNIAKI PIECZONE z szynką i fetą


Wypróbuj również WIEPRZOWINĘ po CHIŃSKU – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *