Zapiekanka kapuściana, na którą przepis Wam prezentuję to kwintesencja prostoty i niezwykłego smaku kuchni północnych Włoch. To kombinacja słodyczy włoskiej kapusty i wybitnego sera, a do tego plasterki ziemniaków i masło, które smak zapiekanki wzmaga. Gwarantuję Wam niesamowity smak tej zapiekanki. Wiem, że ten włoski ser nie jest łatwo kupić, ale jest to do zrobienia przy odrobinie sprytu. Warto, bowiem żaden inny ser nie odda smaku jak on i żaden inny nie spowoduje, że to danie będzie niepowtarzalne. Jeżeli jednak go nie dostaniecie zastąpcie go jakimś dobrym camembertem. Świat się nie zawali.


ZAPIEKANKA KAPUŚCIANA

SKŁADNIKI

1 kilogram ziemniaków sałatkowych;
1 główka kapusty włoskiej;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZAPIEKANKA KAPUŚCIANA SPOSÓB PODANIA

Danie, które smakowało bez wyjątku wszystkim moim gościom, zasmakuje również Tobie i Twoim bliskim. Wymaga sporo pracy, jednak efekty są astronomiczne…

Zapiekanka kapuściana z ziemniakami i serem


Pyszna KAPUSTA z GROCHEM przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *