Pesto z buraka to nie tylko wyjątkowy kolor, ale również wyjątkowy smak. Podane z makaronem spaghetti zabarwia go i czyni danie urokliwym. Gdy jednak dobędzie się pierwszego kęsa okazuje się, że o wyjątkowości tego dania decyduje przede wszystkim jego smak. Pesto z buraka to wspaniały balans pomiędzy ziemistym smakiem buraka, a parmezanem i oliwą. I tym czymś jeszcze. Jeżeli chcecie dodatkowo uatrakcyjnić to danie przygotujcie je z botwinki.


PESTO Z BURAKA

SKŁADNIKI

pęczek botwinki

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


SPAGHETTI Z PESTO Z BURAKA PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj od razu po przygotowaniu posypane startym serem. Tym samym, który został użyty do przyrządzenia Twojego pesto z buraka.


Wypróbuj koniecznie duszoną jagnięcinę przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Kurczak TexMex Previous post KURCZAK TexMex z puree batatowym
pierogi ze szpinakiem Next post PIEROGI ze SZPINAKIEM inne niż wszystkie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *