Gulasz cielęcy ze szparagami z dodatkiem młodej marchewki to danie typowo wiosenne, ocierające się dość mocno o kuchnię francuską. Smak delikatnej cielęciny wzmacniamy aromatyczną szynką szwarcwaldzką i dodajemy wiosenne warzywa, czyli szparagi, świeży groszek i młodą marchewkę. Słodka śmietanka i masło to elementy kuchni francuskiej, które zgrabnie te składniki łączą. Do takiego delikatnego gulaszu młode ziemniaki pasują idealnie. Gulasz cielęcy ze szparagami to danie bardzo delikatne i znakomicie smakujące, bardzo zrównoważone smakowo, pachnące wiosną. Zachęcam Was do jego wypróbowania.


GULASZ CIELĘCY ZE SZPARAGAMI SKŁADNIKI:

450 gramów cielęciny;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

13. Jeżeli sos w gulaszu jest za rzadki gotuj danie chwilkę dłużej, aż sos zgęstnieje. Gulasz cielęcy ze szparagami jest gotowy.

Gulasz cielęcy ze szparagami


GULASZ CIELĘCY ZE SZPARAGAMI

Podawaj z młodymi, gotowanymi ziemniakami.

Wiosenny gulasz cielęcy ze szparagami

A może spróbujesz GULASZU CIELĘCEGO w innej odsłonie? Przepis <<TUTAJ>>.


2 thoughts on “Wiosenny GULASZ CIELĘCY ze szparagami”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *