Gulasz cielęcy ze szparagami to danie typowo wiosenne, ocierające się dość mocno o kuchnię francuską. Smak delikatnej cielęciny wzmacniamy aromatyczną szynką szwarcwaldzką i dodajemy wiosenne warzywa, np. szparagi Słodka śmietanka i masło to elementy kuchni francuskiej, które zgrabnie te składniki łączą. Do takiego delikatnego gulaszu młode ziemniaki pasują idealnie. Gulasz cielęcy ze szparagami to danie bardzo delikatne i znakomicie smakujące, bardzo zrównoważone smakowo, pachnące wiosną. Zachęcam Was do jego wypróbowania.


GULASZ CIELĘCY ZE SZPARAGAMI

SKŁADNIKI

450 gramów cielęciny;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

13. Jeżeli sos w gulaszu jest za rzadki gotuj danie chwilkę dłużej, aż sos zgęstnieje. Gulasz cielęcy ze szparagami jest gotowy.

Gulasz cielęcy ze szparagami


GULASZ CIELĘCY ZE SZPARAGAMI SPOSÓB PODANIA

Podawaj z młodymi, gotowanymi ziemniakami.

Wiosenny gulasz cielęcy ze szparagami


A może spróbujesz GULASZU CIELĘCEGO w innej odsłonie? Przepis <<TUTAJ>>.


Brytyjskie tosty z serem welsh rarebit Previous post Brytyjskie TOSTY z SEREM welsh rarebit
Eger na weekend Next post EGER na WEEKEND, Węgry 2016

2 thoughts on “Wiosenny GULASZ CIELĘCY ze szparagami”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *