Wieprzowina po chińsku w sosie sezamowym to błyskawiczne danie z woka. Jeżeli nie dysponujesz taką specjalną patelnią na zwykłej również to danie uda się Tobie przygotować, jednak musisz pamiętać, aby patelnia była mocno rozgrzana, a smażenie odbywało się na mocnym ogniu. Ideą dań z woka jest bowiem bardzo szybkie smażenie w wysokiej temperaturze. Dzięki temu tak, jak w tym przypadku mięso pozostaje soczyste, a warzywa są chrupiące. Przygotowanie tego dania nie nastręczy trudności nikomu, za to smak będziecie pamiętać dłuuuuugo.


WIEPRZOWINA PO CHIŃSKU SKŁADNIKI:

400 gramów polędwiczki wieprzowej;
250 gramów brązowych pieczarek;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


WIEPRZOWINA PO CHIŃSKU W SOSIE SEZAMOWYM

Wyłóż na talerz i posyp wcześniej uprażonym białym i czarnym sezamem.

Wieprzowina po chińsku w sosie sezamowym


Spróbuj moich KNEDLI ze ŚLIWKAMI przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *