Tramezzini z tuńczykiem oraz pysznymi karczochami to połączenie znakomite. Smaczne i nietuzinkowe. Tramezzini to niewielkie, trójkątne kanapki jadane we Włoszech w ciągu dnia. Ich bazą jest biały, pszenny chleb tostowy oraz „smarowidło”, najczęściej w postaci majonezu w całkiem sporej ilości. Oprócz tego składniki są w zasadzie dowolne. W Polsce trudno zdobyć oryginalny chleb do tramezzini, ale też z powodzeniem zastąpić go można chlebem pszennym, tostowym.


TRAMEZZINI Z TUŃCZYKIEM

SKŁADNIKI

4 kromki pszennego chleba tostowego;
kilka serc karczochów w oliwie;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


TRAMEZZINI Z TUŃCZYKIEM SPOSÓB PODANIA

Podawaj od razu albo po schłodzeniu w lodówce.

Tramezzini z tuńczykiem i karczochami


Przygotuj SAŁATKĘ z tuńczykiem przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *