Tatar z łososia zawsze przygotowuję nie z surowej ryby, lecz z łososia wędzonego na zimno. Myślę, że wielu z Was również do gustu bardziej przypadnie taki „oszukany” tatar z łososia. Co by nie mówić w Polsce jedzenie surowych ryb nie jest zbyt popularne. Nie jesteśmy więc drugą Japonią również i w tym względzie. Dlatego bez większego szumu, tak dla siebie zróbcie tatar z łososia według tego prostego przepisu, a z pewnością i Wam przypadnie do gustu.


TATAR Z ŁOSOSIA

SKŁADNIKI

300 gramowy kawałek łososia wędzonego na zimno;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


TATAR Z ŁOSOSIA SPOSÓB PODANIA

Najlepiej konsumować, gdy ten uzyska temperaturę pokojową. Nie zapomnij zatem wyjąć go odpowiednio wcześniej z lodówki. Podawaj z kawałkiem cytryny i świeżym koperkiem.

Tatar z łososia wędzonego


Spróbuj ŁOSOSIA po TAJSKU przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *