Tarta z łososiem na cieście francuskim to znakomity dowód na to, że jedzenie musi dobrze smakować i wyglądać. Ta tarta spełnia  spełnia oba te warunki. Jest tutaj i łosoś, i mozzarella, i jajka rozbełtane z porządną, kwaśną śmietaną. Jest wreszcie chrupiące po upieczeniu ciasto francuskie; całość smakuje naprawdę fenomenalnie. Jest kolorowo i pysznie. Eksperymentuj ze swoimi ulubionymi składnikami w tym daniu ważne, by to łosoś był jego głównym bohaterem. Wypróbuj swoich kombinacji i odkryj, jaka jest Twoja ulubiona wersja zapiekanki z łososiem.


TARTA Z ŁOSOSIEM SKŁADNIKI

ciasto francuskie;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


TARTA Z ŁOSOSIEM NA CIEŚCIE FRANCUSKIM

Po wyjęciu z piekarnika tarta powinna kilka minut „odpocząć”. Podawaj na ciepło.

Tarta z łososiem na cieście francuskim

Naucz się, jak FILETOWAĆ łososia <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *