Tarta z grzybami leśnymi w szczycie sezonu grzybowego wydaje się naturalnym i obowiązkowym wyborem. Świeże, pachnące lasem grzyby to zjawisko sezonowe, więc nacieszyć się trzeba nimi na zapas. Dobrych przepisów na dania z grzybami leśnymi nigdy więc za wiele, więc i ja dorzucam swój kolejny. A w nim grzyby najlepiej wymieszać różnych gatunków. Użyć i tych miękkich, które podczas duszenia rozpadną się, i tych twardszych, które kształt swój i strukturę zachowają. Zastosowanie przynajmniej 3 różnych gatunków grzybów to także zdecydowanie lepszy smak dzięki bogactwu aromatów każdego z nich. Eksperymentujcie i zajadacie się świeżymi leśnymi grzybami. Póki są.


TARTA Z GRZYBAMI LEŚNYMI SKŁADNIKI:

250 gramów mąki pszennej;
100 gramów zimnego masła;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

13. Upieczoną tartę wyjmij i pozostaw 15 minut, aż nieco opadnie i przestygnie, a masa w środku się zwiążę.

tarta z grzybami leśnymi


TARTA Z GRZYBAMI LEŚNYMI

 Podawaj na ciepło i/lub na zimno. Zapewniam, że smakować będzie każdemu.

tarta z grzybami leśnymi


Przygotuj doskonały MAKARON z GRZYBAMI leśnymi przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *