tarta z grzybami leśnymi

Tarta z grzybami w szczycie sezonu grzybowego wydaje się naturalnym i obowiązkowym wyborem. Świeże, pachnące lasem grzyby to zjawisko sezonowe, więc nacieszyć się trzeba nimi na zapas. Grzyby najlepiej wymieszać różnych gatunków. Użyć i tych miękkich, które podczas duszenia rozpadną się, i tych twardszych, które kształt swój i strukturę zachowają. Zastosowanie przynajmniej 3 różnych gatunków grzybów to także zdecydowanie lepszy smak dzięki bogactwu aromatów każdego z nich. Eksperymentujcie i zajadacie się świeżymi leśnymi grzybami. Póki są.


TARTA Z GRZYBAMI

SKŁADNIKI

250 gramów mąki pszennej;
100 gramów zimnego masła;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

13. Upieczoną tartę z grzybami wyjmij i pozostaw 15 minut, aż nieco opadnie i przestygnie, a masa w środku się zwiążę.

tarta z grzybami leśnymi


TARTA Z GRZYBAMI PROPOZYCJA PODANIA

 Podawaj na ciepło i/lub na zimno. Zapewniam, że smakować będzie każdemu.

tarta z grzybami leśnymi


Przygotuj doskonały MAKARON z GRZYBAMI leśnymi przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *