Tajskie curry przygotowuje się stosunkowo szybko. To danie niezwykle proste i szybkie, jednakże wymaga ono poświęcenia pewnego czasu i zabiegów np. na zakup składników. Jak to w kuchniach azjatyckich przygotowanie składników (zakup i ich krojenie) zajmuje 90 % czasu, samo natomiast gotowanie następuje błyskawicznie. Z czasem etap kupowania składników odpadnie, ponieważ raz zakupione wystarczą na wiele obiadów. Dzięki temu Twój obiad azjatycki stanie się nie tylko smaczny, ale i błyskawiczny.


 TAJSKIE CURRY

SKŁADNIKI

10 średnich pieczarek;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


TAJSKIE CURRY WARZYWNE SPOSÓB PODANIA

Nałóż curry do miseczek, ozdób listkami świeżej kolendry – podawaj z ryżem w osobnej miseczce. Prosta i pyszna rzecz.

Tajskie curry warzywne


Wolisz z mięsem? Wypróbuj moje CURRY Z KURCZAKIEM – przepis znajdziesz <<TUTAJ>> .


Naleśniki żytnie tacos meksykańskie Previous post TACOS naleśniki MEKSYKAŃSKIE
Zupa ze świeżych grzybów leśnych Next post ZUPA ze ŚWIEŻYCH grzybów leśnych

2 thoughts on “TAJSKIE CURRY warzywne szybko zrobione”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *