Moja zupa warzywna z soczewicą udowodni malkontentom, że obiad bez mięsa może być sycący i pyszny. O ile oczywiście skosztują jej, co gorąco polecam. Ta zupa reprezentuje mój ulubiony sposób gotowania polewnic. Co jest w domu, to do gara. Zupę gotowałem wiosną na Krecie, ale z powodzeniem może być przygotowywana przez cały rok niemal w każdym cywilizowanym zakątku świata. Jakich użyjecie warzyw zależy od Was i od pory roku. Jaka będzie gęstość zupy też nie ma większego znaczenia. Liczy się bowiem sposób jej przygotowania i smak, którego nie brakuje.


ZUPA WARZYWNA Z SOCZEWICĄ SKŁADNIKI

pół szklanki oliwy z oliwek;
100 gramów brązowej soczewicy;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


ZUPA WARZYWNA Z SOCZEWICĄ

Powinna zachwycić każdego smakosza. Jest sycąca, pyszna i bogata w smaku. Tak, jak warzywa na Krecie.

zupa warzywna z soczewicą


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *