Moja zupa warzywna z soczewicą udowodni malkontentom, że obiad bez mięsa może być sycący i pyszny. O ile oczywiście skosztują jej, co gorąco polecam. Ta zupa reprezentuje mój ulubiony sposób gotowania polewnic. Co jest w domu, to do gara. Zupę gotowałem wiosną na Krecie, ale z powodzeniem może być przygotowywana przez cały rok niemal w każdym cywilizowanym zakątku świata. Jakich użyjecie warzyw zależy od Was i od pory roku. Jaka będzie gęstość zupy też nie ma większego znaczenia. Liczy się bowiem sposób jej przygotowania i smak, którego nie brakuje.


ZUPA WARZYWNA Z SOCZEWICĄ

SKŁADNIKI

pół szklanki oliwy z oliwek;
100 gramów brązowej soczewicy;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ZUPA WARZYWNA Z SOCZEWICĄ PROPOZYCJA PODANIA

Powinna zachwycić każdego smakosza. Jest sycąca, pyszna i bogata w smaku. Tak, jak warzywa na Krecie.

zupa warzywna z soczewicą


wino musujące Previous post WINO MUSUJĄCE. Które bąbelki najlepsze
Smażony łosoś z sosem szpinakowym Next post SMAŻONY ŁOSOŚ z sosem szpinakowym

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *