Spaghetti z białą kiełbasą, czyli co powiecie na spaghetti, ale z polską biała kiełbasą i powracającym do łask jarmużem? Zrobiłem, wyszło naprawdę świetnie. Zresztą jeśli uwielbia się naszą białą kiełbasę (surową) z dużą ilością czosnku i majeranku to nie może być inaczej. Inspiracją do tego dania było danie z włoskiej Apulii (makaron orecchiette con cime di rapa) – tam używa się odmiany brokuła, którego w Polsce nie można dostać (jeśli jest inaczej proszę, dajcie znać).  Gorąco polecam Wam to danie. Bo to danie jest po prostu pyszne.


SPAGHETTI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ SKŁADNIKI

250 gramów makaronu spaghetti;
200 gramów białej, surowej kiełbasy;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


SPAGHETTI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JARMUŻEM

Podawaj posypane startym parmezanem.

Spaghetti z białą kiełbasą i jarmużem


Marynowana BIAŁA KIEŁBASA? Czemu nie. Przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *