Sos koperkowy to jedna z podstaw kuchni polskiej. Pasuje do wielu dań, a do wszelkiego rodzaju klopsów mięsnych czy rybnych jest wprost niezastąpiony. Według tradycyjnego przepisu taki sos przygotowuje się na tzw. jasnej zasmażce i nie ma siły, by tego uniknąć. Wiem, że dla wielu osób tak przygotowany sos jest zbyt ciężki ale uwierzcie, że nie da się go przyrządzić na beztłuszczowym jogurcie. Jeżeli zachowacie zdrowy rozsądek i zastosujecie się do mojego przepisu zrobicie najlepszy sos koperkowy na świecie. Niewiarygodnie smaczny i naprawdę lekki, a nie zawiesisty jak przysłowiowy krochmal.


SOS KOPERKOWY SKŁADNIKI

wielki pęczek świeżego koperku;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


SOS KOPERKOWY

Podawaj np. z <<klopsami mięsnym i ziemniakami>> albo z pulpetami rybnymi. Absolutna klasyka i rewelacja.

klopsy mięsne w sosie koperkowym z ziemniakami


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *