Sernik na zimno doskonale komponuje się z letnią, upalną wręcz pogodą oraz sezonem na truskawki. Oczywiście można zamiast truskawek użyć innych owoców, ale nie w środku sezonu na te pyszne i delikatne owoce. To sernik prosty w przygotowaniu i niezwykle smaczny, idealny na każdą okazję. Podstawą każdego sernika jest dobry, sprawdzony ser. Ja taki mam, a Ty?


SERNIK NA ZIMNO

SKŁADNIKI

1 kilogram twarogu sernikowego;
pół kilograma truskawek o zbliżonej wielkości;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

10. Zalej sernik lekko stężałą galaretką truskawkową i wstaw go do lodówki do całkowitego zastygnięcia galaretki.

Sernik na zimno z truskawkami


SERNIK NA ZIMNO

Podawaj natychmiast po wyjęciu z lodówki.

Sernik na zimno z truskawkami


Spróbuj tradycyjnego SERNIKA – przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


2 thoughts on “SERNIK na ZIMNO z truskawkami”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *