Schab pieczony w rękawie to gwarancja uzyskania soczystości mięsa i właściwego stopnia jego wypieczenia. Pracy przy tym niewiele, a efekt jest wysoce zadowalający. Przyprawy, których użyłem do przygotowania tego dania nadają całości włoskiego charakteru, jednak finalnie mięso łączyć można z dowolnymi dodatkami. Sos bowiem, choć mocny w smaku, świetnie współgra ze wszystkim, co smaczne. Sam bowiem smakuje wybornie. Jest więc idealnym uzupełnieniem soczystego pieczonego w rękawie schabu.


SCHAB PIECZONY W RĘKAWIE

SKŁADNIKI

1,5 kilograma schabu wieprzowego bez kości

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


SCHAB PIECZONY W RĘKAWIE SPOSÓB PODANIA

Podawaj z puree ziemniaczanym, kaszą lub kuskusem oraz surówkami lub pieczonymi warzywami.

schab pieczony w rękawie


Przygotuj także pyszne klopsy po grecku przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *