Ryba w galarecie to bardzo popularna przystawka. Robi się ją w miarę szybko, a dowolność w jej przyrządzaniu jest właściwie nieograniczona. Podstawą tejże przystawki jest oczywiście ryba – musi być świeżutka. W moim przepisie użyłem jednak nie tradycyjnie surowej, a następnie gotowanej ryby, lecz rybę wędzoną. Konkretnie użyłem wędzonej makreli, bo za rogiem mam świetny sklep rybny, w którym właśnie tę rybkę mogę kupić najświeższą. Ty użyj takiej, jaką lubisz – bez obaw – ryba wędzona w galarecie i tak będzie pyszna.


RYBA W GALARECIE SKŁADNIKI

litr domowego wywaru jarzynowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

11. Gdy ryba w galarecie jest gotowa wyjmij ją z foremki.

Ryba w galarecie ale wędzona nie surowa


RYBA W GALARECIE

Przekrawaj w plastry o dowolnej grubości i podawaj z octem lub cytryną do skropienia oraz Twoimi ulubionymi dodatkami.

Ryba w galarecie ale wędzona nie surowa


Przepis na JAJKA w SZYNCE w galarecie <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *