Ryba po chińsku przyprawiona dość obficie przyprawą „pięć smaków” to moja kolejna propozycja na naprawdę dobrą rybę. Podążając za myślą, iż paluszki rybne wcale nie muszą być przygotowane z mielonej ryby przekazuję Wam przepis banalny, ale niezwykle smaczny. Ryba, przyprawa „chińskie pięć smaków”, panierka. Tylko tyle, i aż tyle. Minimum składników i jednocześnie maksimum smaku. Kto zna mieszankę przypraw „chińskie pięć smaków” z pewnością będzie zachwycony, a kto nie zna powinien w końcu ją wypróbować, bo jest po prosu nietuzinkowa.


RYBA PO CHIŃSKU SKŁADNIKI

400 gramów polędwiczki z dorsza;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


RYBA PO CHIŃSKU W PIĘCIU SMAKACH

Idealnie będzie się komponować się z Twoimi ulubionymi dodatkami, np. z kolorowym ryżem i kiszonkami.

Ryba po chińsku w pięciu smakach

Spróbuj również PALUSZKÓW RYBNYCH w cieście przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *