Ryba po chińsku to moja kolejna propozycja na naprawdę dobrą rybę. Podążając za myślą, iż paluszki rybne wcale nie muszą być przygotowane z mielonej ryby przekazuję Wam przepis banalny, ale niezwykle smaczny. Ryba, odpowiednia przyprawa, panierka. Tylko tyle, i aż tyle. Minimum składników i jednocześnie maksimum smaku. Kto zna użytą w przepisie aromatyczną mieszankę przypraw z pewnością będzie zachwycony. A kto nie zna powinien w końcu ją wypróbować, bo jest po prosu nietuzinkowa.


RYBA PO CHIŃSKU

SKŁADNIKI

400 gramów polędwiczki z dorsza;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


RYBA PO CHIŃSKU PROPOZYCJA PODANIA

Idealnie będzie się komponować się z Twoimi ulubionymi dodatkami, np. z kolorowym ryżem i kiszonkami.

Ryba po chińsku w pięciu smakach


Spróbuj również PALUSZKÓW RYBNYCH w cieście przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *