Ryba panierowana koniecznie z dodatkiem ziaren sezamu to moja kolejna propozycja na smakowite przygotowanie ryby. Do przygotowania tego dania użyłem „resztek” dorsza, które pozostały mi po podzieleniu fileta na tzw. polędwiczki i pozostałe elementy – te właśnie użyłem. Jak widać wcale nie trzeba mieć najlepszych, a zarazem najdroższych kawałków ryby, żeby rybę zjeść. I to całkiem dobrą rybę. Fajnie, jeżeli użyjesz jako dodatku sezamu nie tylko białego, ale również czarnego, który świetnie  wpłynie nie tylko na ładny wygląd ryby, ale również podniesie jej walory smakowe.


RYBA PANIEROWANA Z SEZAMEM SKŁADNIKI:

350 gramów fileta z dorsza;
mąka pszenna pełnoziarnista;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

9. Ryba panierowana smakuje bodaj ze wszystkimi możliwymi dodatkami, a nawet podana solo z Twoim ulubionym sosem.

Ryba panierowana z sezamem


RYBA PANIEROWANA Z SEZAMEM

W sezonie szparagowym moja ryba z sezamem doskonale smakuje z grillowanymi szparagami i fasolką w pomidorach.

Ryba panierowana z sezamem

Wypróbuj mojej RYBY w cieście Z SEZAMEM przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *