Rolmopsy to znakomita przekąska na każdą okazję. Można się nimi zajadać zarówno na imprezach (są idealne jako przekąska do wódki), jak i na co dzień. Ich przygotowanie jest łatwe i stosunkowo szybkie. Aby jednak dopiero co przygotowane rolmopsy móc zajadać należy odczekać 3-4 dni, aby dać szansę zalewie octowej działać. W tym czasie śledzie „przemacerują się” i rolmopsy nabiorą właściwego smaku. I jeszcze jedno. Prawdziwe rolmopsy przygotowuje się z surowych śledzi z beczki w słonej zalewie, a nie z filetów w oliwie.


ROLMOPSY

SKŁADNIKI

4 duże tuszki śledziowe z beczki;
1 litr mleka;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ROLMOPSY PROPOZYCJA PODANIA

Domowe, najlepsze na świecie rolmopsy zajadaj przy każdej okazji. Są nieporównywalnie lepsze od tych sklepowych. I zdecydowanie lepsze od tych przyrządzanych z gotowych filetów śledziowych.

Rolmopsy w zalewie octowej


Spróbuj moich ŚLEDZI Z CEBULKĄ w zalewie octowej <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *