Roladki drobiowe z szynką to obiad idealnie letni, pachnący słońcem, epatujący kolorami, smakujący latem. Moje roladki zrobisz z łatwością zarówno z kurczaka, jak i np. indyka. Szynki najlepiej użyć szwarcwaldzkiej z uwagi na jej niepowtarzalny aromat wędzarniczy, a ser dobrze rozpiekający się. Może to być mozzarella, ale równie dobrze inny, dojrzewający ser „z charakterem”. No i świeże szparagi jako dodatek obowiązkowo. Żadnych zamienników.


ROLADKI DROBIOWE Z SZYNKĄ

SKŁADNIKI

3 piersi z kurczaka każda o wadze około 150 gramów;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


ROLADKI DROBIOWE Z SZYNKĄ SPOSÓB PODANIA

Najlepiej smakują podane od razu, gdy po ich przekrojeniu lekko wypływa z nich ciągnąca się mozzarella, szparagi są wspaniale chrupiące, a mięso znakomicie pachnie i smakuje aromatyczną szynką szwarcwaldzką.

Roladki drobiowe z szynką i szparagami


Przepis na pyszne ROLADY SCHABOWE znajdziesz <<TUTAJ>>.


Piadina romagnola przepis oryginalny Previous post PIADINA ROMAGNOLA przepis oryginalny
Kruszon truskawkowy z malinami Next post KRUSZON TRUSKAWKOWY z malinami

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *