Quesadilla z pieczarkami, a cóż to takiego? Po kolei. Pieczarki o pięknej nazwie Portobello to te o ogromnych, ciemnych kapeluszach. Zawierają mniej wody od tradycyjnych pieczarek, ale przede wszystkim mają cudowny grzybowy aromat. Ze względu na rozmiar kapeluszy zwykle się je faszeruje i zapieka, ja proponuję coś zupełnie innego. Chrupiąca, podgrzana tortilla (czytaj: tortija) wypełniona aromatycznymi pieczarkami i czymś jeszcze. Zapraszam na pyszną przekąskę. Oto przed Wami quesadilla z pieczarkami (czytaj: kesadija).


QUESADILLA Z PIECZARKAMI

SKŁADNIKI

4 tortille;
4 pieczarki portobello;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


QUESADILLA Z PIECZARKAMI SPOSÓB PODANIA

Gotową quesadillę przekrój na trzy części i podawaj od razu.

Quesadilla z pieczarkami


Wypróbuj także QUESADILLĘ  z ŁOSOSIEM – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *