Puree z pietruszki i selera to kolejne znakomite połączenie warzyw, które w formie puree doskonale uzupełniają dania z sosami. Jak zwykle przyrządza się całość szybko, jednak efekt końcowy zależy tylko i wyłącznie od Was. Od pewnego czasu lubuję się w puree dość mocno lejących się, więc zalecam i Wam dodawać dużo więcej mleka kosztem masła do puree. Jednak gdy Wam takie proporcje nie odpowiadają nie wahajcie się ich zmienić. Pamiętajcie, kuchnia to nie dyktat. Zawsze gotujcie tak, aby WAM smakowało.


PUREE Z PIETRUSZKI I SELERA SKŁADNIKI

2 pietruszki
kawałek selera korzeniowego

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PUREE Z PIETRUSZKI I SELERA

Podawaj jako fantastyczny dodatek do dań z sosami, np. do wszelakich pieczeni.

Puree z pietruszki i selera

Z puree możesz podać doskonałą PIECZEŃ, na którą przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *