Pulpety z łososia w sosie szparagowym

Pulpety z łososia to bardzo ciekawa propozycja nie tylko dla fanów ryb, szczególnie łososia. Same pulpety doprawić możesz różnymi przyprawami, ja w tym przepisie postawiłem na smaki azjatyckie. Dla przełamania smaków sos do pulpetów proponuję przygotować z bobu i szparagów. Zapewniam, że te potocznie uważane za „nie mające smaku” warzywa da się podkręcić w taki sposób, że sos staje się fantastyczny. Jak to zrobić? Zajrzyj do przepisu. Zapraszam na pulpety z łososia w aromatycznym sosie.


PULPETY Z ŁOSOSIA

SKŁADNIKI

300 gramów fileta z łososia;
500 gramów bobu;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PULPETY Z ŁOSOSIA SPOSÓB PODANIA

Podawaj w głębokim talerzu z sosem szparagowym z bobem i dodatkami. Całość skrop ostrym sosem sriratcha lub chilli, jogurtem oraz posyp listkami kolendry.

Pulpety z łososia w sosie szparagowym


Fantastyczny KARP SMAŻONY przepis <<TUTAJ>>.


Omlet z łososiem wędzonym z warzywami Previous post OMLET z ŁOSOSIEM wędzonym z warzywami
Omlet ze szparagami i prawdziwą bryndzą Next post OMLET ze SZPARAGAMI i prawdziwą bryndzą

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *