Pulpety z łososia w sosie szparagowym to bardzo ciekawa propozycja nie tylko dla fanów ryb, szczególnie łososia. Same pulpety doprawić możesz różnymi przyprawami; ja w tym przepisie postawiłem na smaki azjatyckie dodając m.in. oleju sezamowego i kolendry. Dla przełamania smaków sos do pulpetów proponuję przygotować z bobu i szparagów. Zapewniam, że te potocznie uważane za „nie mające smaku” warzywa da się podkręcić w taki sposób, że sos staje się fantastyczny. Jak to zrobić? Zajrzyj do przepisu – zapraszam na pulpety z łososia w aromatycznym sosie.


PULPETY Z ŁOSOSIA W SOSIE SZPARAGOWYM SKŁADNIKI:

300 gramów fileta z łososia;
500 gramów bobu;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PULPETY Z ŁOSOSIA W SOSIE SZPARAGOWYM

Podawaj w głębokim talerzu z sosem szparagowym z bobem i dodatkami. Całość skrop ostrym sosem sriratcha lub chilli, jogurtem oraz posyp listkami kolendry.

Pulpety z łososia w sosie szparagowym

Fantastyczny KARP SMAŻONY przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *