Pulpety cielęce duszone w poniższym wykonaniu to chyba mój tysiąc pierwszy przepis na przygotowanie mielonego mięsa. A w głowie mam chyba kolejnych 1000 przepisów. A tak na poważnie mielone mięso jest tak uniwersalnym „materiałem” do gotowania, że najlepiej przyrządza się je z tym, co akurat zalega w lodówce. Oczywiście warto eksperymentować w tym zakresie, ale bazy do takich pulpetów jednak szukałbym w lodówce. Danie może wydawać się nieco przekombinowane i faktycznie trochę jest. Jeżeli zatem chcecie możecie je dowolnie zmienić pod swoim kątem.


PULPETY CIELĘCE

SKŁADNIKI

500 gramów cielęciny (karczek, gulasz);
2 duże karczochy;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PULPETY CIELĘCE DUSZONE Z WARZYWAMI PROPOZYCJA PODANIA

To wyśmienite danie, bogate w składniki, bogate w warzywa i niezwykle ciekawe w smaku. Garnek połóż na stole, obok dużą karafkę czerwonego wina, świeże pieczywo… Biesiadę można zacząć.

Pulpety cielęce duszone z warzywami


Wypróbuj ZUPĘ TAJSKĄ z pulpetami przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *