Pstrąg pieczony wcześniej obłożony maleńkim plasterkiem cieniutko krojonego, chrupiącego boczku, a następnie posypany z migdałami. Do tego pyszny sos jogurtowo chrzanowy. Jeżeli brzmi wystarczająco dobrze, to zapraszam. To danie przygotowuje się naprawdę szybko, a jest bardzo smakowite. Pstrągi proponuję piec stosunkowo krótko w dość wysokiej temperaturze. Do tak przygotowanej ryby idealnie pasować będzie jakaś surówka.


PSTRĄG PIECZONY Z BOCZKIEM SKŁADNIKI

2 około 300 gramowe świeże pstrągi;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PSTRĄG PIECZONY Z BOCZKIEM Z MIGDAŁAMI

Idealnie smakuje podany z sosem jogurtowo – chrzanowym i puree warzywnym lub surówkami, na przykład taką z pora, papryki i pomidorów według przepis <<TUTAJ>>.

Pstrąg pieczony z boczkiem z migdałami


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *