Policzki wołowe duszone po azjatycku to moja kolejna propozycja dla fanów tego wspaniałego kawałka mięsa. Wymagające długiego duszenia bądź pieczenia policzki wołowe finalnie okazują się mięsem znacznie smaczniejszym od szynki, czy polędwicy. Nie wierzycie? Wypróbujcie zatem choćby ten przepis. Zestawienie smaków nie każdemu przypadnie do gustu, zatem zastanówcie się czy nie lepiej wykorzystać mój inny (bardziej neutralny smakowo) przepis na policzki. Odważnych zaś zapewniam, że pomimo zastosowania w tymże przepisie cynamonu, imbiru, piwa piernikowego i anyżu smak jest ostatecznie bardzo zrównoważony, a kolor mięsa niebiański. Choćby dlatego warto ten przepis wypróbować.


POLICZKI WOŁOWE DUSZONE SKŁADNIKI:

2 policzki wołowe o wadze 450 gramów każdy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

17. Mięso pokrój w plastry, a następnie włóż do garnka z sosem, aby się ogrzało.

Policzki wołowe duszone po azjatycku


POLICZKI WOŁOWE DUSZONE PO AZJATYCKU

Podawaj np. z <<PUREE Z SELERA>> i smażoną kapustą pak choy.

Policzki wołowe duszone po azjatycku


Wypróbuj również POLICZKI WOŁOWE w winie belgijskim <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *