Polędwiczki w miodzie z dodatkiem musztardy i pitnego miodu to wspaniałe, delikatne i niezmiernie intrygujące danie. W tym przepisie proponuję marynatę z miodu pitnego i musztardy. To połączenie słodyczy miodu oraz ostrości i kwasowości musztardy nadaje polędwiczkom niepowtarzalnego i niezwykle interesującego smaku. Aby być konsekwentnym również bazą sosu jest miód pitny jako główny jego składnik, dzięki niemu danie smakuje szlachetnie. Warto wypróbować zwłaszcza na specjalną okazję.


POLĘDWICZKI W MIODZIE

SKŁADNIKI

polędwiczka wieprzowa o wadze około 450 gramów;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


POLĘDWICZKI W MIODZIE SPOSÓB PODANIA

Podawaj np. z kolorowym ryżem i groszkiem z marchewką.

Polędwiczki w miodzie z musztardą


A co powiesz na POLĘDWICZKĘ w sosie z CZERWONEGO pieprzu? Po przepis sięgnij <<TUTAJ>>.


Ciasto migdałowe z gruszkami i miodem Previous post CIASTO MIGDAŁOWE z gruszkami i miodem
Kreta kwiatami pachnąca na wiosnę Next post KRETA KWIATAMI pachnąca na wiosnę

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *