polędwica wieprzowa z kurkami

Polędwica wieprzowa z kurkami to połączenie delikatnego mięsa z pełnymi aromatu lasu pysznymi grzybami. Danie jest łatwe, a daje mnóstwo satysfakcji podczas jedzenia. Nie sposób go zepsuć, za to można pokochać dozgonnie. Warto zadbać o świeże, pachnące lasem kurki. Zamienią danie w coś magicznego i niepowtarzalnego. Ja wiem że to komunał, ale gdy grzyby nie pachną po prostu ich nie kupuj. Bo z tej mąki chleba nie będzie. Jeżeli masz możliwość to grzyby prosto z lasu przywiezione zrobią wielką różnicę. I tak właśnie powinno być.


POLĘDWICA WIEPRZOWA Z KURKAMI

SKŁADNIKI

polędwica wieprzowa o wadze 450 gramów

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


POLĘDWICA WIEPRZOWA Z KURKAMI SPOSÓB PODANIA

Podawaj np. z makaronem zacierką (wcześniej przesmażoną i następnie ugotowaną) oraz ogórkami konserwowymi lub kiszonymi.

polędwica wieprzowa z kurkami


Wypróbuj również makaronu z kurkami przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *