Podpłomyk ze szpinakiem i fetą, czyli popularny flammkuchen alzacki to moja kolejna wersja na smakowity posiłek. Tym razem do ciasta dodałem nieco drożdży, by je lekko „napuszyć” i podnieść jego walory smakowe. Połączenie szpinaku i fety wydawać się może oklepane. I jest tak w istocie. Diabeł tkwi jednak w szczegółach, bo jest tam coś jeszcze. Flammkuchen to sycący posiłek, który znajduje swoich amatorów w całej Europie. Jeżeli jeszcze nie miałeś okazji nim sie zajadać to teraz jest na to właściwy moment. Zwłaszcza, że pracy przy nim niewiele, a efekt wysoce zadowalający.


PODPŁOMYK ZE SZPINAKIEM I FETĄ SKŁADNIKI

250 gramów mąki pszennej
płaska łyżeczka suszonych drożdży
2 łyżki oliwy z oliwek

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PODPŁOMYK ZE SZPINAKIEM I FETĄ

Po wyjęciu z piekarnika pokrój podpłomyk radełkiem i podawaj od razu.


Jak zrobić prawdziwą PIZZĘ dowiesz się <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *