Placki gryczane z porem to sycące i pyszne danie, które szczególnie zadowoli amatorów palonej kaszy gryczanej. Ta charakterystyczna w smaku kasza dominuje w smaku placków. To dobra wiadomość dla osób, które nie przepadają za porami z uwagi na ich zdecydowany ostry smak. Placki gryczane z porem to świetna pozycja dla wegetarian, ale polecam je wszystkim smakoszom, także mięsożercom.


PLACKI GRYCZANE

SKŁADNIKI

150 gramów palonej kaszy gryczanej

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PLACKI GRYCZANE PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj na ciepło lub z temperaturze pokojowej w towarzystwie gęstego jogurtu greckiego.

placki gryczane z porem


Przygotuj również kotlety z pomidorów przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *