Pizza podpłomyk, a może jeszcze inaczej. Nie mam pomysłu jak nazwać ten pyszny placek, na który przepis poniżej zamieszczam. Spód tegoż placka przygotowany został jak na klasyczny podpłomyk alzacki, czyli <<flammkuchen>>. Na spodzie zaś rozłożyłem składniki, jak na klasycznej pizzy Margherita. Również kształt całości nawiązuje właśnie do pizzy. Brak odpowiedniej nazwy jednak nie ma żadnego znaczenia wobec niesamowitego smaku tego kulinarnego cacka.


PIZZA PODPŁOMYK

SKŁADNIKI

250 gramów mąki pszennej

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PIZZA PODPŁOMYK SPOSÓB PODANIA

Podawaj ozdobiony listkami świeżej bazylii od razu do upieczeniu. Prawdziwa uczta. Szybko, łatwo i pysznie.

pizza podpłomyk


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *