Pierogi ruskie to jedyna rzecz w nazwie której jest słowo „ruskie”, którą uwielbiam. Zresztą większość z nas chyba kocha pierogi ruskie. Ja uwielbiam szczególnie te domowe, kiedy farsz mogę doprawić po swojemu. Zapewne każdy z Was ma swój przepis, czy jakiś sekretny składniki, który czyni Wasze ruskie najlepszymi na świecie. Porównajcie go z moim i ulepszcie swoje pierogi. Przy robieniu pierogów faktycznie trzeba się trochę natrudzić. Jednak pierogi domowe udowadniają, że dania robione w domu smakują zdecydowanie lepiej, aniżeli te kupne.


PIEROGI RUSKIE

SKŁADNIKI

400 gramów mąki pszennej;
1 jajko;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

12. Wrzuć pierogi ruskie na osoloną gotującą się wodę, a następnie gotuj pierogi na wolnym ogniu max 3 minuty od momentu ich wypłynięcia.

Pierogi ruskie


PIEROGI RUSKIE PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj okraszone zrumienioną na maśle cebulą albo ze skwarkami z wędzonej słoniny.

Pierogi ruskie


Na Krecie też jedzą PIEROGI – przepis <<TUTAJ>>.


4 thoughts on “PIEROGI RUSKIE lepsze od tych babcinych”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *