Pierogi ruskie to jedyna rzecz w nazwie której jest słowo „ruskie”, którą uwielbiam. Zresztą większość z nas chyba kocha pierogi ruskie. Ja uwielbiam szczególnie te domowe, kiedy farsz mogę doprawić po swojemu. Zapewne każdy z Was ma swój przepis, czy jakiś sekretny składniki, który czyni Wasze ruskie najlepszymi na świecie. Porównajcie go z moim i ulepszcie swoje pierogi. Przy robieniu pierogów faktycznie trzeba się trochę natrudzić. Jednak pierogi domowe udowadniają, że dania robione w domu smakują zdecydowanie lepiej, aniżeli te kupne.


PIEROGI RUSKIE SKŁADNIKI

400 gramów mąki pszennej;
1 jajko;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

14. Wrzuć pierogi na osoloną, gotującą się wodę. Gotuj pierogi na wolnym ogniu max 3 minuty od momentu ich wypłynięcia.

Pierogi ruskie


PIEROGI RUSKIE

Podawaj okraszone zrumienioną na maśle cebulą albo ze skwarkami z wędzonej słoniny.

Pierogi ruskie


Na Krecie też jedzą PIEROGI – przepis <<TUTAJ>>.


4 thoughts on “PIEROGI RUSKIE lepsze od tych babcinych”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *