Pieczarki pieczone to bardzo popularny klasyk w wielu kuchniach świata. Pieczone albo zapiekane, nie ma znaczenia. Zwykle faszerujemy te popularne grzyby czym tylko się da. Ile głów, tyle pomysłów. Dzisiaj do grzybów trafił wędzony łosoś oraz oczywiście ser. A w zasadzie sery. Jest tam oczywiście coś jeszcze, coś co lubi szczególnie łosoś wędzony. O szczegółach dowiecie się z przepisu. Zapraszam, bo jest naprawdę pysznie.


PIECZARKI PIECZONE Z ŁOSOSIEM

SKŁADNIKI

200 gramów łososia wędzonego na zimno

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PIECZARKI PIECZONE Z ŁOSOSIEM SPOSÓB PODANIA

Wyjmij pieczarki z piekarnika i pozostaw na kilka minut, aż nieco odpoczną. Serwuj skropione ostrym sosem, np. sriratcha oraz posypane zemstą z cytryny.

pieczarki pieczone z łososiem


Wypróbuj OMLETA  z fetą przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *