Pieczarki faszerowane szynką to bardzo prosta i bardzo smaczna przekąska. Farsz możesz zrobić ze swoich ulubionych składników. W moim przepisie jest to dobrze rozpiekający się ser i szynka szwarcwaldzka, którą również możesz zastąpić inną, którą preferujesz. Jeżeli jednak spróbujesz mojej wersji będzie Ci naprawdę dobrze smakowało. Bardzo lubię tę łatwą i szybką przekąskę, dlatego jadam ją dość często. Jeśli ją znacie i również jadacie, ale w swojej wersji spróbujcie mojej i porównajcie. Być może dzięki temu stworzycie swoją najpyszniejszą wersję.


PIECZARKI FASZEROWANE SZYNKĄ

SKŁADNIKI

8 ładnych, równych pieczarek Portabello;
200 gramów zwykłych pieczarek;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PIECZARKI FASZEROWANE SZYNKĄ

Podawaj od razu. Można zajadać solo lub z ulubionym sosem.

Pieczarki faszerowane szynką i serem


Wypróbuj także PIECZAREK ZAPIEKANYCH przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *