Paszteciki z mięsem to znakomity dodatek do barszczu czerwonego. Po prawdzie mój przepis właściwie dotyczy latynoskich empanadas z mięsem, ale uważam że w kuchni polskiej te pierożki znakomicie zastąpić mogą klasyczne paszteciki z mięsem. Dlaczego tak uważam? Przede wszystkim z powodu ciasta. Jest ono łatwe i szybkie do wykonania. Nie trzeba go wałkować, ani truchleć, aby nie wyschło podczas zrobienia pasztecików. Jest niezwykle elastyczne, co ułatwia przygotowywanie pasztecików, a finalnie wspaniale chrupiące. Uwierz mi, że takich chrupiących pasztecików z mięsem jeszcze nie jadłeś.


PASZTECIKI Z MIĘSEM SKŁADNIKI:

FARSZ:

600 gramów antrykotu wołowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PASZTECIKI Z MIĘSEM DO BARSZCZU

Paszteciki z mięsem najlepiej smakują podane w temperaturze pokojowej. Na drugi dzień można je przechować w woreczku śniadaniowym w lodówce. Po wyjęciu z lodówki odgrzewać na suchej patelni.

paszteciki z mięsem


Jak przyrządzić znakomity BARSZCZ  na domowym ZAKWASIE dowiesz się <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *