Pasta z tuńczyka z dodatkiem puszystego koziego serka to proste i przepyszne smarowidło do chleba lub szeroko rozumianych „innych powierzchni smarowalnych i jadalnych zarazem”. Warunkiem absolutnie niezbędnym, a zarazem gwarancją wybornego jej smaku jest jak najwyższa jakość tuńczyka i sera. Ten pierwszy powinien spoczywać w słoiku z oliwą, nie z olejem słonecznikowym lub wodą. Ten drugi zaś winien być wysokich lotów, świeży, naturalny i puszysty. Połączenie tych dwóch składników wysoko jakościowych daje zaskakująco wybitne rezultaty. Zachęcam.
PASTA Z TUŃCZYKA
SKŁADNIKI
100 gramów tuńczyka w oliwie;
Kuchnia Tomka
Tylko sprawdzone przepisy
⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN
lub⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN
PASTA Z TUŃCZYKA SPOSÓB PODANIA
Znakomicie sprawdzi się na kanapce, ale i naleśnika wyśmienicie pokryje sprawiając satysfakcję wielką jego pożeraczowi.