Pasta z tuńczyka z dodatkiem puszystego koziego serka to proste i przepyszne smarowidło do chleba lub szeroko rozumianych „innych powierzchni smarowalnych i jadalnych zarazem”. Warunkiem absolutnie niezbędnym, a zarazem gwarancją wybornego jej smaku jest jak najwyższa jakość tuńczyka i sera. Ten pierwszy powinien spoczywać w słoiku z oliwą, nie z olejem słonecznikowym lub wodą. Ten drugi zaś winien być wysokich lotów, świeży, naturalny i puszysty. Połączenie tych dwóch składników wysoko jakościowych daje zaskakująco wybitne rezultaty. Zachęcam.


PASTA Z TUŃCZYKA

SKŁADNIKI

100 gramów tuńczyka w oliwie;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PASTA Z TUŃCZYKA SPOSÓB PODANIA

Znakomicie sprawdzi się na kanapce, ale i naleśnika wyśmienicie pokryje sprawiając satysfakcję wielką jego pożeraczowi.

Pasta z tuńczyka z kozim serkiem


Sałatka caprese Previous post SAŁATKA CAPRESE jak się patrzy
pomidory faszerowane wersja wegetariańska Next post POMIDORY FASZEROWANE wersja wegetariańska

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *