Pasta z makreli to jedno z najpopularniejszych polskich smarowideł do chleba. Nie da się jadać codziennie „po królewsku”, więc czasem po prostu trzeba „wyczyścić” lodówkę. Często okazuje się wtedy, że przygotowany posiłek z takich „resztek” wypada rewelacyjnie. Tak samo jest w przypadku tej pasty. Najważniejsza jest oczywiście świeża makrela, reszta składników według uznania. Celowo pozostawiłem dość spore kawałki składników w całości – tak, jak lubię. Ty zrób tak, jak lubisz – możesz nawet całość zmiksować. Tak, czy owak ta pasta z makreli jest znakomita.


PASTA Z MAKRELI

SKŁADNIKI

1 świeża makrela;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PASTA Z MAKRELI SPOSÓB PODANIA

Znakomicie pasuje do ciemnego, świeżego pieczywa. Idealna na śniadanie, drugie śniadanie i na kolację.

Pasta z makreli twarogu i białej fasolki


Spróbuj również PULPETÓW RYBNYCH z koperkiem przepis <<TUTAJ>>.


Kurczak pieczony po włosku z warzywami Previous post KURCZAK PIECZONY po włosku z warzywami
Zupa jarzynowa z soczewicą i warzywami Next post ZUPA JARZYNOWA z soczewicą i makaronem

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *