Pasta z łososia to znakomity dodatek do świeżego pieczywa. Jest tak banalna w przygotowaniu jak fakt, że istotą jej smaku jest zastosowanie naprawdę dobrych składników. Jedynym „kłopotem” w jej przygotowaniu jest utrafienie z gęstością i strukturą pasty. Zbyt sucha pasta (podobniem jak przy przyrządzaniu tradycyjnego twarożku) może zepsuć posiłek. Dlatego oprócz serka do mojej pasty dodaję również śmietanę, która poprawia strukturę pasty i znakomicie podnosi jej walory smakowe.
PASTA Z ŁOSOSIA
SKŁADNIKI
100 gramów plastrów łososia wędzonego na zimno;
Kuchnia Tomka
Tylko sprawdzone przepisy
⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN
lub⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN
PASTA Z ŁOSOSIA SPOSÓB PODANIA
Znakomicie smakuje ze świeżym pieczywem.
Zobacz mistrzowskie KANAPKI <<TUTAJ>>.