Pasta z łososia to znakomity dodatek do świeżego pieczywa. Jest tak banalna w przygotowaniu jak fakt, że istotą jej smaku jest zastosowanie naprawdę dobrych składników. Jedynym „kłopotem” w jej przygotowaniu jest utrafienie z gęstością i strukturą pasty. Zbyt sucha pasta (podobniem jak przy przyrządzaniu tradycyjnego twarożku) może zepsuć posiłek. Dlatego oprócz serka do mojej pasty dodaję również śmietanę, która poprawia strukturę pasty i znakomicie podnosi jej walory smakowe.


PASTA Z ŁOSOSIA

SKŁADNIKI

100 gramów plastrów łososia wędzonego na zimno;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PASTA Z ŁOSOSIA SPOSÓB PODANIA

Znakomicie smakuje ze świeżym pieczywem.

Pasta z łososia wędzonego do chleba


Zobacz mistrzowskie KANAPKI <<TUTAJ>>.


zakwas z buraków czerwonych Previous post Domowy ZAKWAS z BURAKÓW czerwonych
Gulasz wołowy z grzybami leśnymi Next post GULASZ WOŁOWY z grzybami leśnymi

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *