Pasta serowa z szynką to błyskawiczny do przygotowania dodatek do pieczywa. Zastosowanie serka homogenizowanego powoduje, że pasta nie jest sucha, dzięki czemu można ją jeść z powodzeniem właśnie również bez pieczywa. Od Was zależą proporcje użytych składników i rodzaj użytej wędliny. Właściwie za każdym razem możecie użyć zupełnie innej wędliny, dzięki czemu uzyskacie za każdym razem nowy, równie ciekawy smak. Ja referuję szynkę i przepis właśnie z nią Wam przedstawiam.


PASTA SEROWA Z SZYNKĄ

SKŁADNIKI

300 gramów naturalnego serka homogenizowanego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


PASTA SEROWA Z SZYNKĄ SPOSÓB PODANIA

Aby smakowała najlepiej serwuj ją ze świeżym pieczywem, oczywiście takim, jakie lubisz.

Pasta serowa z szynką idealna do kanapek


Wypróbuj także PASTĘ z BOBU przepis <<TUTAJ>>.


Cielęcina duszona z warzywami Previous post CIELĘCINA DUSZONA z warzywami
Śledzie opiekane w zalewie octowej Next post ŚLEDZIE OPIEKANE w zalewie octowej

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *