Pasta serowa z szynką to błyskawiczny do przygotowania dodatek do pieczywa. Zastosowanie serka homogenizowanego powoduje, że pasta nie jest sucha, dzięki czemu można ją jeść z powodzeniem właśnie również bez pieczywa. Od Was zależą proporcje użytych składników i rodzaj użytej wędliny. Właściwie za każdym razem możecie użyć zupełnie innej wędliny, dzięki czemu uzyskacie za każdym razem nowy, równie ciekawy smak. Ja referuję szynkę i przepis właśnie z nią Wam przedstawiam.
PASTA SEROWA Z SZYNKĄ
SKŁADNIKI
300 gramów naturalnego serka homogenizowanego;
Kuchnia Tomka
Tylko sprawdzone przepisy
⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN
lub⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN
PASTA SEROWA Z SZYNKĄ SPOSÓB PODANIA
Aby smakowała najlepiej serwuj ją ze świeżym pieczywem, oczywiście takim, jakie lubisz.
Wypróbuj także PASTĘ z BOBU przepis <<TUTAJ>>.