Papryka faszerowana to bardzo wdzięczne danie, bowiem papryka jako warzywo idealnie do faszerowania się nadaje. Waszym zadaniem jest zakup jak najlepszej jakościowo papryki. Jest coraz więcej miejsc handlowych (np. bazary), na których kupić można pyszną paprykę prosto od drobnych producentów. Jak już uda Wam się dostać taką porządną paprykę poczujecie różnicę w smaku, zwłaszcza, że proponowany przeze mnie farsz (mimo, że niepozorny…) smakuje wybornie. Moja papryka faszerowana kurczakiem i kaszą warto jest wypróbowania.


PAPRYKA FASZEROWANA

SKŁADNIKI

200-300 gramów mięsa ugotowanego kurczaka;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


PAPRYKA FASZEROWANA

Podawaj w naczyniu, w którym się piekła. Nie zapomnij wyjąć wykałaczek. 

papryka faszerowana kurczakiem i kaszą


Wolisz paprykę faszerowaną w wersji bez mięsa? Przepis znajdziesz <<TUTAJ>> .


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *