Omlet ze szparagami to kolejna moja propozycja dania z zastosowaniem zielonych szparagów. To proste i niezwykle smaczne danie z ostrym akcentem, dzięki „dorzuceniu” papryczki chili i jalapeno powinno smakować każdemu. Oprócz szparagów zastosuj takie składniki, jakie lubisz. Ja jednak proponuję Tobie wypróbować mój przepis – jest sprawdzony. To znakomita pozycja na śniadanie, lunch, obiad i kolację, czyli zawsze i dla każdego. Gorąco zachęcam do wypróbowania – ważne, by ser feta i masa jajeczna w środku osiągnęły podobną, półpłynną konsystencję.


OMLET ZE SZPARAGAMI

SKŁADNIKI

3 wiejskie jajka;
3-5 szparagów;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


OMLET ZE SZPARAGAMI SPOSÓB PODANIA

Jeszcze na patelni złóż omleta na połowę, a następnie albo przykryj patelnię pokrywką na chwilę, aby omlet doszedł (jeżeli lubisz omlet mocniej ścięty) lub od razu po złożeniu wyłóż go na talerz. Posyp natką pietruszki i posiekaną papryczka chilli.

Omlet ze szparagami i prawdziwą bryndzą


Pyszny OMLET z WARZYWAMI przepis <<TUTAJ>>.


2 thoughts on “OMLET ze SZPARAGAMI i prawdziwą bryndzą”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *